Sin ordenadores ni wifi: así son los colegios que triunfan en Silicon Valley

Desprès de llegir l’article Sin ordenadores ni wifi: así son los colegios que triunfan en Silicon Valley  escrit per Rita Abundancia, puc dir que m’ha sobtat molt que els creadors dels softwares i les aplicacions tecnològiques siguin els que decideixen dur als fills a escoles on no hi ha ordinadors.

Personalment penso que és necessari que els nens tinguin cert contacte amb les noves tecnologies a l’escola, ja que són el futur i se’ls ha d’educar perquè en facin un bon ús. I parlo d’un cert contacte perquè també penso que els nens, quan estan a casa seva, es troben en contacte contínuament amb la tecnologia i cal que des de l’escola no es perdin els efectius mètodes tradicionals d’aprenentatge.

Cal dir que, moltes escoles decideixen incloure les noves tecnologies de sobte, sense valorar quines són les millores o desavantatges que aquestes els aporten i sense planificar aquest tipus d’activitats. Seria necessari que les escoles tinguessin un objectiu que marqui la seva inclusió dels dispositius tecnològics a l’aula, així com una bona preparació dels mestres per a que siguin capaços de fer un bon ús d’aquests.

Així doncs, considero que cal incloure la tecnologia a les aules amb moderació i que no hem d’oblidar que hi ha coses que no es poden substituir per una pantalla d’ordinador sinó que cal viure i sentir-les en el món real.

Sin ordenadores ni wifi: así son los colegios que triunfan en Silicon Valley

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s